Кримські "ватники" вже підозрюють, що з енергомостом "щось не так"

На "ватних" форумах пішли розмови про якусь "одноразову ТЕС", ресурсу якої вистачить ненадовго.

Путін на "відкритті" енергомоста. Фото:ua.krymr.com

Енергомоста між Кримом і Краснодарським краєм досі немає, а електрику в міста півострова подає якась "одноразова" ТЕС, встановлена під Феодосією. Про це пише кримська блогерша politichanka, яка дотримується сепаратистських поглядів, передають Патріоти України.

"Вы заметили странность касательно энергомоста: его должны были проложить не раньше 20 декабря, но успели намного быстрее? У нас тут в Феодосии про этот энергомост ходят странные слухи.

Мне по большому секрету рассказали, что на самом деле физически кабель с Кубани еще не проложили и не подключили, а просто под Феодосией открыли новую ТЭС, которая вырабатывает электричество.

Это какая-то "одноразовая станция", у которой короткий ресурс, и хватит ее ненадолго – она подпитывается генераторами Черноморского флота (возможно, от ядерных реакторов подводных лодок).

Стоит она под Феодосией, поэтому в Феодосии электричество круглые сутки, а в Керчи (где должно быть еще лучше, но хуже) – веерные отключения.

Это потому, что нет никакого кабеля, а есть "станция" под Феодосией, но ненадолго, поэтому Путин и сказал: "позднее будут перебои". Когда топливо реакторов подлодок израсходуется, тогда снова начнутся отключения в Феодосии.

Вообще, у нас в Феодосии намного более важная база Черноморского флота, чем даже севастопольская, поэтому мы можем подпитываться электричеством, а севастопольцы – нет. А кабель с Кубани все еще кладут, до 20 декабря завершат его прокладку". - впевнена дописувачка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело