Фанат Путіна розповів про те, як в окупації гине Крим (фото)

Раніше Олександр Горний скаржився на занепад, високі ціни і розкрадання бюджету, але це ще не усе погане, що сталося із півостровом після анексії.

У окупованій Феодосії. Фото: соцмережі.

Затятий прихильник анексії Росією українського Криму, блогер Олександр Горний поскаржився на беззаконня й обурливу політику "влади" на півострові. Публікацію з критикою він розмістив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Раніше Горний скаржився на занепад, високі ціни і розкрадання бюджету. Тепер же обурення блогера викликали незаконні споруди. "Чому в Криму повна біда? Відповідь проста, тому що... Ось яскравий приклад, Феодосія, вул. Горького. У цьому симпатичному будинку розмістили МФЦ, а з боку нього будують ла*нобудку вище основної будівлі. А подивіться, що навколо? Маленькі ла*нобудки і їх кількість збільшується і це в старій частині міста! Майбутнього у Криму та Феодосії жодного немає, думаю, не треба пояснювати чому", — заявив Горний.


Воєнні злочини тривають: У Криму росіяни влаштували облаву та мобілізували мусульман під час Ураза-байрам

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:30

Російські терористи у тимчасово окупованому Криму мобілізували місцевих мусульман під час Ураза-байрам. Про це у Telegram-каналі пише рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. За інформацією партизан, росіяни провели масову облаву на місцеве на...

В Україні чоловікам, які не сплачують аліменти, скасують відстрочку: Чому це рішення є справедливим

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:22

Відповідно до нового закону про мобілізацію, багатодітні чоловіки, які мають борги за аліментами, втрачатимуть право на відстрочку. Це справедливо стосовно тих батьків, які ухиляються від утримання дітей, але використовують їх як привід для відстрочки ...