Кримську "вату" за людей не вважають: Росіянину, який вбив за цигарку мешканця Криму, дали лише умовний термін

​Російський матрос, який убив чоловіка, що попросив у нього цигарку, засуджений до позбавлення волі строком на півтора роки умовно.

За даними слідства, в окупованому Севастополі пяний матрос Юрковський вдарив незнайомця кулаком в обличчя. Той впав потилицею на землю і в результаті падіння отримав травми, несумісні з життям, передають Патріоти України.

Обвинувачений визнав свою провину і заявив, що розкаюється в скоєному, пояснивши, що не передбачив наслідків своїх дій. А вдарив незнайомця «з особистої неприязні до нього, викликаною грубою формою звернення загиблого до Юрковського».

Органами попереднього слідства дії Юрковського кваліфіковані як умисне заподіяння тяжкої шкоди здоровю, небезпечної для життя людини, які спричинили необережно смерть потерпілого, повідомили у суді.

З огляду на позитивні дані про особу підсудного, позицію потерпілої матері загиблого, яка просила призначити підсудному покарання, не повязане з його ізоляцією від суспільства, а також те, що Юрковський до кримінальної відповідальності притягується вперше, суд визнав його винним у заподіянні смерті з необережності і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 1 рік 6 місяців з іспитовим терміном 2 роки, йдеться у повідомленні. Також вбивця має виплатити 500 тисяч рос. руб. матері загиблого.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ми не знаємо точно всіх планів ворога": Жорін оцінив підготовку росіян до нового наступу

субота, 4 травень 2024, 14:18

Російські війська готуються до нових наступальних дій. Зокрема, окупанти перекидають сили до Луганської і Донецької областей. Про це розповів заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку Азов, майор ЗСУ Максим Жорін в ефірі проєкту "Ніч...

Не знають, що таке термінал?: Пропаганда Кремля епічно "спалила" свій фейк про ТЦК і банкомати (фото)

субота, 4 травень 2024, 13:53

Російська пропаганда "склепала" недолугий фейк про ТЦК та українські банки. Втім, є один нюанс. Нову російську інформаційно-психологічну операцію поширюють російські пабліки, на це звернув увагу український журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти У...