Кривавий жах "русского мира": Сім'ю начальника "ДАІ ЛНР" жорстоко вбили у власному будинку

Блогер повідомив про жорстоке вбивство сепаратиста та його дружини на території "ЛНР"

Загиблі з донькою. Фото: uainfo

У Ровеньках, які знаходяться під контролем терористів "ЛНР", жорстоко вбили начальника "міського упрааління ДАІ ЛНР" Сергія Коваленко та його дружину. Чоловіка застрілили, а жінку катували і потім втопили у ванній, пише у своєму блозі Денис Казанський. Про це інформують Патріоти України з посиланням на uainfo.org.

"Тела родителей обнаружила дочь. При этом, по словам источника в так называемой "полиции ЛНР", было установлено, что труп Коваленко С.П. с телесными повреждениями в виде 6 огнестрельных ранений находился в гараже. Причиной смерти явилось проникающее огнестрельное ранение грудной клетки с повреждением сердца.

Труп его жены Коваленко Л.А. со связанными ремнём руками и ремнём на шее, с телесными повреждениями в виде перелома щитовидного хряща, обширного кровоизлияния мягких тканей шеи, кровоподтёков теменной и височной области справа, верхних век и губ, множественными ссадинами и гематомами верхних и нижних конечностей находился в ванне, наполненной водой. Женщину долго пытали перед тем, как убить.

Убийство было совершено с целью ограбления. Злоумышленники забрали ювелирные изделия из золота и серебра, 2 шубы, деньги в сумме 10000 долларов США, 60000 руб., а/м «Volkswagen Tiguan», пистолет «Форт-12 Р» и гладкоствольное охотничье ружьё «ИЖ-27 М» 12-го калибра.

Сергей Коваленко возглавлял ГАИ Ровеньков до войны, и после захвата луганской области боевиками ЛНР, перешел на сторону незаконных вооруженных формирований. Файл, посвященный Коваленко, находится в крупнейшей базе сепаратистов на сайте "Миротворец".

По предварительным данным, убийство Коваленко совершили бывшие члены одной из местных казачьих группировок, подчинявшейся атаману Козицыну, которая была разгромлена в конфликте с боевиками Плотницкого", - пише блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...

У Києві під час занять у школі обвалилась стеля (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:30

У спеціалізованій школі №155 у Києві під час занять обвалилася підвісна стеля. Ніхто не постраждав. Про це повідомляє Telegram-канал "Реальний Київ", передають Патріоти України. Учні, сидячи на уроках, почули гучний гуркіт з коридору. На щастя, на той ...