"Кто-то точно начнет дергаться": Затримання сина Черновецького в Барселоні може мати вкрай серйозні наслідки, - експерт

Зовсім нещодавно поновилося розслідування щодо зловживань екс-мера Черновецького і людей з його оточення, а на цьому тлі затримання сина виглядає особливо цікаво.

Степан Черновецький. Фото: rian.com.ua.

"Интересная история приключилась с сыном Леонида Черновецкого – Степаном. Его задержание в Барселоне может иметь крайне серьёзные последующие последствия для многих влиятельных людей в Киеве", - написав політолог Тарас Березовець на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Совсем недавно возобновилось расследование в отношении злоупотреблений экс-мэра Черновецкого и людей из его окружения. Потому им сейчас позарез необходимо замять скандал с Черновецким джуниором. Его выдача в Украину может стать фатальной для многих людей, в том числе обосновавшихся в Раде и почивавших на лаврах.

В любом случае, внимательно наблюдаем за происходящим. Ведь кто-то точно начнет дергаться. И да, вот именно поэтому очень правильная мысль генпрокурора Юрия Луценко превентивно лишать депутатов загранпаспортов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хороший знак: Лелека сів просто на даху автівки бійців ЗСУ (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 12:14

У соцмережах з’явилося дуже символічне відео з лелекою, що вмостився просто на автомобілі українських військових. Відповідними кадрами з пернатим, який облюбував дах позашляховика ЗСУ, поділився у себе у соцмережах журналіст Юрій Бутусов, передають Пат...

Спасибі лікарю за серце не байдуже

вівторок, 14 травень 2024, 10:03

Ювілей хірурга. Живе на білому світі добра і світла людина — Валентин Григорович Білоокий. Знаю його уже понад тридцять три роки. І все він переді мною зображується в одній іпостасі — мудрий пан доктор, беззмінний заступник головного лікаря раніше Андр...