"Він не просто воротар, а воротарище": Тренер у захваті від 20-річного українця, котрий долучився до мадридського "Реала"

За словами колишнього асистента головного тренера "Динамо" та збірної України, Андрій Лунін має великий потенціал та може стати у "Реалі" незамінною фігурою.

Андрій Лунін. Фото: соцмережі.

Колишній тренер збірної України Рауль Ріанчо заявив, що український голкіпер Андрій Лунін може досягти у "Реалі" рівня славетного Ікера Касільяса. Про це повідомляє FootballHub, передають Патріоти України.

За словами колишнього асистента головного тренера "Динамо" та збірної України, Лунін має великий потенціал та може стати у "Реалі" незамінною фігурою.

"Уже давно було видно, що Лунін буде грати у топ-чемпіонаті. Він не просто воротар, а воротарище. Шкода, що його не забрали в свій час "Динамо" чи "Шахтар". Йому 20 років, а здається, що усе 45. Бачив матч "Атлетика" із "Зорею" у Лізі Європи. Глядачі у Більбао розбираються у футболі краще за всіх, і вони аплодували Луніну за його гру. Лунін може стати новим Касільясом для "Реалу", він - майбутнє збірної України", - сказав Ріанчо. Ікер Касільяс грав за "Реал" з 1999-го до 2015 року та є легендою мадридського клубу.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....