Відсидів в Угорщині за рекет, а зараз є безхатьком в Азії: Дивна доля відомого українського футболіста, який грав за "Динамо" (відео)

Зараз Борис Деркач знаходиться в Куала-Лумпур без паспорта, який заклав.

Борис Деркач. Фото: vz.ua.

Українські туристи зустріли в Малайзії людину без певного місця проживання, який виявився колишнім гравцем київського "Динамо" Борисом Деркачем. Про це повідомляє спільнота Troublemakers & Ultras Action в Facebook, передають Патріоти України.

54-річний Деркач під час перебування футболістом виступав за харківські "Металіст" і "Маяк", київські СКА, ЦСКА, потім повернувся в "Металіст", після чого перейшов в "Динамо". У складі останнього він в 1990 році став чемпіоном СРСР.

У Києві Деркач пристрастився до гри в казино, де і примудрився програти близько 20 тисяч доларів. Потім він грав в миколаївському "Евісі" і болгарському "Левскі", після цього перебрався в угорську "Ніредьхазу". В Угорщині футболіст вступив до злочинного угруповання і під час пограбування поранив двох повій і сутенера. За це Деркач був засуджений на 11 років, а за спробу втечі йому додали ще чотири роки. Відсидівши сім років в Угорщині екс-хавбек був екстрадований в Україну, де був достроково звільнений в 2004 році. Потім займався агентської діяльністю з пошуку молодих талановитих футболістів.

Зараз Деркач знаходиться в Куала-Лумпур без паспорта, який заклав. За його словами, він добре заробив будучи бандитом, але тепер не має житла і веде спосіб життя бомжа.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...