"Птенцы гнезда Рената": Ще один український гравець "Шахтаря" переходить у клуб з Росії

24-річний Олег Данченко народився в Одесі, із місцевого "Чорноморця" він перейшов в "Шахтар".

Олег Данченко. Фото: Football.ua.

Захисник "Шахтаря" Олег Данченко найближчим часом перейде в російський "Єнісей". Трансфер гравця красноярський клуб в загадковій формі анонсував у своєму Twitter, передають Патріоти України.

"Першим моїм клубом стала команда з Парижа, правда, маленького. Там я провів кілька хороших сезонів, за що футбольний Бог віддячив мене переходом в топ-клуб своєї країни. В цьому сезоні я дебютував в Лізі чемпіонів. У моїй команді були футболісти лише з чотирьох країн, всі вони - мої друзі. Один з них не так давно переїхав туди, де один музикант радить пити", - говорить твіт "Єнісея".

24-річний Данченко народився в Одесі, яку називають "маленьким Парижем". З місцевого "Чорноморця" він перейшов в "Шахтар", в складі якого в цьому сезоні провів свою дебютний матч в Лізі чемпіонів. У складі "Шахтаря" грали футболісти чотирьох національностей. З "Шахтаря" в санкт-петербурзький "Зеніт" кілька днів тому перейшов Ярослав Ракицький. Про Санкт-Петербург кілька років тому написав пісню Шнур - "В Пітері пити". У нинішньому сезоні Данченко провів за "Шахтар" 12 матчів і забив один гол.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...