"Птенцы гнезда Рената": Ще один український гравець "Шахтаря" переходить у клуб з Росії

24-річний Олег Данченко народився в Одесі, із місцевого "Чорноморця" він перейшов в "Шахтар".

Олег Данченко. Фото: Football.ua.

Захисник "Шахтаря" Олег Данченко найближчим часом перейде в російський "Єнісей". Трансфер гравця красноярський клуб в загадковій формі анонсував у своєму Twitter, передають Патріоти України.

"Першим моїм клубом стала команда з Парижа, правда, маленького. Там я провів кілька хороших сезонів, за що футбольний Бог віддячив мене переходом в топ-клуб своєї країни. В цьому сезоні я дебютував в Лізі чемпіонів. У моїй команді були футболісти лише з чотирьох країн, всі вони - мої друзі. Один з них не так давно переїхав туди, де один музикант радить пити", - говорить твіт "Єнісея".

24-річний Данченко народився в Одесі, яку називають "маленьким Парижем". З місцевого "Чорноморця" він перейшов в "Шахтар", в складі якого в цьому сезоні провів свою дебютний матч в Лізі чемпіонів. У складі "Шахтаря" грали футболісти чотирьох національностей. З "Шахтаря" в санкт-петербурзький "Зеніт" кілька днів тому перейшов Ярослав Ракицький. Про Санкт-Петербург кілька років тому написав пісню Шнур - "В Пітері пити". У нинішньому сезоні Данченко провів за "Шахтар" 12 матчів і забив один гол.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...