"Треба поважати свій народ, свою землю": Екс-партнер Ракицького в збірній України прокоментував його переїзд до РФ

Артем Федецький заявив, що за сьогоднішніх обставин неприпустимо переходити в чемпіонат Росії.

Артем Федецький. Фото: Footboom.com.

Захисник "Карпат" Артем Федецький засудив свого колишнього партнера по збірній України Ярослава Ракицького за його перехід із Шахтаря в російський Зеніт, передають Патріоти України.

У коментарі LMN 33-річний футболіст заявив, що за сьогоднішніх обставин неприпустимо переходити в чемпіонат Росії. "Яке би не було, треба поважати свій народ, свою землю і свій край. У мене просто нема слів", - зізнався Федецький.

Коментуючи майбутнє Ракицького в збірній України, захисник Карпат додав, що це вирішуватиме наставник, в якого велика відповідальність, оскільки виклик гравця в команду викликатиме критику. "Я б так ніколи не вчинив і для мене це неприпустимо", - резюмував Федецький.

Днями Ракицький перейшов із Шахтаря в Зеніт, підписавши контракт на 3,5 роки. Раніше з'явилася інформація, що гравець вирішив піти через погане взаємопорозуміння з наставником Паулу Фонсекою та ставлення до себе вболівальників. ЗМІ також дізналися, що за свій перехід у петербурзький клуб футболіст отримав підписаний бонус у розмірі 5 млн євро.

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...