Куди піти у Києві на День святого Валентина? Десять найцікавіших заходів

1. Концерт Ореста Лютого
Де: Центральний дім офіцерів. Орест Лютий презентує нову музичну програму "Пісні про кохання". У піснях музиканта є і творчий радикалізм, і романтичність балади, і ласкавий гумор. У другій частині концерту пісні виконуватимуться за заявками та побажаннями залу.

2. Вечір класичної музики
Де: Дім архітекторів. Національний ансамбль солістів "Київська камерата" презентує спеціальну романтичну програму, під час якої заспівають твори світових композиторі: Чайковського, Вівальді, Сибеліуса. Доповненням вечора стане анімація на воді за допомогою техніки ебру - стародавнього мистецтва живопису по воді.

3. Концерт гурту AVIATOR
Де: Caribbean Club". Авіаторів" вважають найромантичнішим гуртом країни. На концерті хлопці презентують спеціальну програму з найкращих хітів. "У твоїх очах", "По небу", "Стокгольм", "Весна", "Берези", "Забороняю". Також заплановане виконання нових пісень, які презентували 2016-го.

4. Концерт MOZGI
Де: Stereo Plaza. Це варіант відпочинку для тих, кого не приваблює романтика. Потап, "Позитив" і "Дядя Вася" створюватимуть настрій на сцені хітами "Аябо", "Ножомпо", тощо.

5. Street Jazz: Woody Allen
Де: BelEtage.На цьому концерті лунатимуть композиції з найвідоміших фільмів Вуді Аллена в стилі джаз-мануш: "Опівночі в Парижі", "Вікі-Крістіна-Барселона", "Мангеттен" тощо. Глядачі почують музику Дюка Еллінгтона, Джанго Рейнхардта, Бені Гудмена, Джорджа Гершвіна, Френка Сінатри та Вуді Алена.

6. Концерт гурту Machete

Де: Freedom. Це можна назвати спеціальною вечіркою до Дня всіх закоханих. Учасники гурту планують виконати свої кращі ліричні пісні та зовсім нові композиції.

7. Виступ Allan Harris
Де: Sentrum. Allan Harris - американський джазмен. У вівторок виконає кращі пісні про кохання:My Funny Valentine, L.O.V.E, Moody's Mood For Love, You Don't Know What Love тощо. Сучасні мелодії та поєднання атмосфери джаз-клубу може зацікавити поціновувачів цього стилю музики.

8. Les meilleures chansons de NOTRE DAME de PARIS
Коли: 14-15 лютого. Де: Національний палац "Україна".
NOTRE DAME de PARIS - мюзикл, який увійшов до Книги рекордів Гіннеса. Він вважається найуспішним в історії музики. За популярністю його порівнюють з "Привидом Опери" або "Мама MIA!".

9.Концерт Поля Монандіза
Де: Національна музична академія України імені П.І. Чайковського.
На День усіх закоханих музична академія перетвориться на міні-Париж, запевняють організатори. Виконуватимуться головні пісні французької естради. Французький співак Поль Мандіз виконає власні пісні, а також заспіває хіти Шарля Азнавура, Іва Монтана та Едіт Піаф.

10. Концерт "Lords of the sound. Love story"
Коли: 15 лютого. Де: Национальна опера України.
Симфонічний оркестр Lords of the Sound зіграє спеціально створену програму до свята. Love Story - це пісні з відомих фільмів у симфонічній обробці. На сцені створюватимуть святковий настрій 26 музикантів, балет Foresight та іспанський дует Fuel Fandango.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...