Куди ж ви, вила? "Такі люди, як Ахметов, сьогодні є гарантами незалежності України", - Ляшко (відео)

Лідер Радикальної партії зробив несподівану заяву на телеканалі донецького олігарха.

Олег Ляшко. Фото: РБК.

"Недавно мы показывали, как Ляшко приезжал в офис Ахметова, а затем через день одновременно с Ахметовым находился в Кабинете Министров", - написав журналіст Михайло Ткач на своїй сторінці в "Фейсбуці", передають Патріоти України.

При этом Кабмин признал, что Ахметов встречался с Яценюком. А Ляшко говорит, что это он встречался с Яценюком и Ахметова не видел. На этой неделе Ляшко гастролировал по предприятиям Ахметова. Вот так борец с олигархами стал защитником олигархов на телеканале олигарха.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...