"Совпадение? - Не думаю!": Хто з кандидатів у президенти не згадав Крим у своїй передвиборчій програмі

Всі кандидати в президенти говорять про Донбас, але є такі, які жодного разу не згадують у своїх програмах окупований РФ Крим.

Зеленський та Ляшко про Крим промовчали. Ілюстрація: соцмережі.

Чотири кандидати в президенти, які за результатами опитувань потрапляють в першу десятку за кількістю набраних голосів, забули згадати про окупований Крим у своїх програмах, зазначають Патріоти України.

Всі кандидати в президенти говорять про Донбас, але є такі, які жодного разу не згадують у своїх програмах окупований РФ Крим. Зокрема, це колишні "регіонали" Юрій Бойко і Олександр Вілкул, а також Олег Ляшко, Володимир Зеленський та інші. Всього в матеріалі згадується 14 таких політиків.

Джерело: ВВС Україна

Дуже секретний об'єкт: Американським журналістам показали виробництво новітніх українських САУ “Богдана”

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:14

Привідкрита завіса над таємним українським військовим виробництвом найсучасніших артилерійських систем, у тому числі самохідної гаубиці стандарту НАТО «Богдана», яку продемонструвала компанія «Українська броня». У рідкісному проблиску секретного процес...

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...