Кулаком по російській попсі: Корчинський розповів, чому зірвали концерт Потапа та Насті

Зі слів Корчинського випливає, що Потап і Настя відносяться до тих артистів, які деморалізують український народ своєю неналежною поведінкою і творчістю.

Дмитро Корчинський. Фото:112 Україна

Лідер організації "Братство" Дмитро Корчинський пояснив чому українські націоналісти вибрали для зриву саме концерт Потапа і Насті Каменських. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

За словами Корчинського, націоналістичні організації вибирають цілі для своїх акцій не випадковим чином.

"Мішені по яких здійснює удари український культуркампф, обираються не навмання. З українського ефіру та сцени мають бути прибрані всі пєсні і пляскі окупантів, а також "творчість" їхніх пособників. Проте, також буде торпедоване все, що деморалізує націю.

Для прикладу Потап і Настья мають зникнути не лише тому, що вони полюбляють розважати окупантів, не лише тому, що вони вата, але й тому що їхні кривляння потворні. Дорослий чоловік і жінка репродуктивного віку вдають малолітнього наркомана й проститутку. Впроваджують саме такий поведінковий стереотип, як прийнятний, приємний і веселий.

Публіка, якій це подобається, є непридатною для національно-визвольної війни.

Можливо, така "творчість" є наслідком інфантилізму, нестачі життєвого досвіду. Тоді, як сталося, що означений Потап досі не призваний на фронт?

Рік на ВОПі й творчість покращилася б. Звісно, якби він вижив.

Настья теж могла б народити сім-вісім дітей, бажано хлопчиків, бо війна буде довгою. Біля їхньої колиски вона змушена була б співати, щось справді мелодійне про одвічні вартості.

А до того, їм, мабуть, не варто виступати на сцені Палацу Україна, хоч як би не сумували з цього приводу київські ватники." - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...