"Курорти Анталії і півдня Туреччини можуть стати в найближчі місяці місцем проведення терористичних нападів" - дипломат

У вигляді "актів помсти і розплати" об'єктами нападу можуть і надалі ставати російські громадяни та інтереси в Туреччині.

Теракт в Туреччині. Ілюстрація:DT.ua

Курорти Анталії і півдня Туреччини можуть стати в найближчі місяці місцем проведення терористичних нападів. Про це у своєму Facebook написав дипломат Богдан Яременко, інформують Патріоти України.

"Зростання тероризму в Туреччині - це факт, який не потребує доказів. Очевидні не лише зростання числа терористичних атак, а й різке збільшення числа жертв, жорстокість, напрямок терактів не тільки проти урядової, військової чи поліцейської інфраструктури (що, на жаль, в Туреччині вже давно не новина), але різке збільшення кількості терактів проти цивільного населення", - пише експерт.

Теракти організовуються способом, який покликаний викликати найбільшу кількість жертв, і викликати найбільший резонанс, пояснив він.

"Все це підказує необхідність звернути увагу на туристичні центри в Туреччині, як джерело підвищеної небезпеки. Ризикну зробити дуже невдячний і неприємний прогноз - курорти Анталії і півдня Туреччини можуть стати в найближчі місяці місцем проведення терористичних нападів. Об'єкти туризму і дозвілля менш захищені, багатолюдні, що відповідає інтересам терористів", - вважає Яременко.

За його словами, у вигляді "актів помсти і розплати" об'єктами нападу можуть і надалі ставати російські громадяни та інтереси в Туреччині.

"Думаю, що на сьогодні ніхто не може гарантувати безпеку українських туристів, яких, як правило, неможливо візуально відрізнити від росіян, в Туреччині протягом Новорічних свят і протягом найближчого періоду", - зазначив Яременко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...