"Кусает их кто-то ядовитый в кабинете Донецкой и Луганской ВГА?", - Сазонов про відновлення зв'язків з "ЛДНР"

Журналіст впевнений, що відновлення регулярного транспортного сполучення під час посилення обстрілів - не найкраща ідея.

Автовокзал "Південний" у окупованому Донецьку. Фото: РБК.

"Министерство по вопросам временно оккупированных территорий планирует возобновление горизонтальных связей с оккупированными территориями Донбасса. Об этом сказал заместитель министра Георгий Тука. Общие детские праздники, совместные спортивные мероприятия...", - написав оглядач Кирило Сазонов у своєму блозі на site.ua, передають Патріоти України.

Я не знаю, кусает их кто-то ядовитый в кабинете Донецкой и Луганской ВГА. Или "вирус Нади" распространяется? Ну, верить в подкуп просто не хочется вот так со старта. Может, помощник Медведчука с гипноизлучателем притаился в центре Киева? Есть же какое-то нормальное объяснение, например с элементами колдовства или черной луганской магии.

Ну не может же вполне адекватный взрослый человек вот так запросто обращаться с реальностью? Утром прочитать, что боевики этой, простите, "ДНР" сконцентрировали 700 танков и более тысячи стволов артиллерии, то есть готовы к наступлению, а днем предложить укреплять горизонтальные связи.

Так это не к нам тогда и не в Кабмин - это в санчасть. Такое ощущение, что люди на этом направлении просто стремительно теряют адекватность..

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Накрили аеродром в Криму. Влучили десятки ракет. Це операція по плану НАТО

четвер, 16 травень 2024, 0:35

Україна завдала масованого ракетного удару по Криму, де був вражений аеродром Бельбек. Повідомляється, що в результаті атаки були знищені літаки ВС РФ, а також системи ППО С-300 і С-400. Окрім цього, ударів на території РФ зазнали паливні бази та інші ...

Наслухався пропаганди про "звєрства біндєравцєв": Російський загарбник щоб не потрапити в полон скинувши чеку з гранати заклав її собі під бронежилет (відео 16+)

четвер, 16 травень 2024, 0:05

Російський окупант збирався їхати на квадроциклі, але українські воїни завадили цьому. В результаті загарбник прийняв рішення покінчити життя самогубством, сунувши гранату собі під бронежилет. Про це повідомляє телеграм-канал Оперативний ЗСУ.