"Киев - добрый город: могли ведь и изувечить или убить", - відомого російського блогера облили кефіром

Рустем Адагамов запевнив, що його ставлення до Києва та українців не змінилося.

Рустем Адагамов. Фото: focus.ua.

У Києві четверо невідомих облили російського блогера Рустема Адагамова кефіром. Про це повідомив сам блогер в Facebook, передають Патріоти України.

"Встреча с читателями прошла отлично. Пришли приятные, интеллигентные люди, мы поговорили о разном. При выходе из хинкальной сзади подбежали несколько мальчишек в "адидасе" и облили меня кефиром. Киев – добрый город: могли ведь и изувечить или убить. Так что спасибо! Я давно так не смеялся", – написав він.

"Кстати, когда стоял ловил такси, тут же подъехала милиция в этой этой новой черной форме и, глядя на мой пиджак, спросила не нужна ли помощь. Посмеялись вместе с ними. Ребята, у меня после этого ничего не изменилось ни к Киеву, ни к Украине. Я просто опасался ножа в печень. Ничего, выжил", - додав блогер.

Нагадаємо, перед цим Адагамов написав ряд постів в соцмережах, які неоднозначно були сприйняті українською аудиторією. Зокрема, після звільнення Надії Савченко, він назвав її "дивною жінкою, яка нічого з себе не представляє". Після цього, за словами самого Адагамова, від нього відписалися близько 300 осіб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗСУ поспішають використовувати ATACMS, поки росіяни не адаптувалися – Newsweek

субота, 4 травень 2024, 20:43

Російська армія за час війни, розв'язаної РФ в Україні, продемонструвала вміння адаптуватися до нової зброї, яка з'являється у розпорядженні ЗСУ. Ймовірно, війська РФ вже розпочали цикл адаптації до застосування американських далекобійних балістичних р...

Подробиць поки що не розповідає: Трамп виношує "мирний план" для України - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 20:14

Кандидат від Республіканської партії на виборах президента США Дональд Трамп розробив детальний план мирного завершення війни в Україні. Однак, до виборів його розголошувати не будуть. Про це повідомляє The Telergaph із посиланням на джерело, близьке д...