Київ обігнав Нью-Йорк

Дізнайтеся по якому параметру

Так, згідно зі статистикою, зараз в місті на 1000 чоловік припадає 213 машин. Для порівняння, в Нью-Йорку налічується 209 автомобілів на 1000 чоловік, в Стамбулі - 139, в Гонконзі - 59, інформують Патріоти України.

Показники Києва значно перевищують Москва - 297 машин, Берлін - 317, Лондон - 345.

Крім того, в столичній міській раді з урбаністики повідомляють про підвищений коефіцієнт автомобілекористування. Навіть при аномальному снігопаді і 10-бальних заторах кияни продовжують їздити на особистому авто.

У той же час в Європі набирає популярність зворотна тенденція - вже зараз машинами користуються приблизно вдвічі менше людей, ніж у Києві. А багато міст прагнуть взагалі відмовитися від автомобілів, на користь громадського транспорту.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...