Київський художник пояснив, чому створив логотип для федерації регбі Кривого Рогу на основі шеврону "Кривбас" (фото)

У федерації хотіли, щоб символ міста, Козак Ріг – як родоначальник міста та оберіг батальйону "Кривбас", був зображений на регбійках команд.

ФОто:Facebook

Відомий київський художник Андрій Єрмоленко, автор багатьох шевронів українського війська (шеврон “Укроп”, шеврони батальйонів “Донбас”, “Кривбас”, “Черкаси” та інших) створив логотип для федерації регбі Кривого Рогу – на основі шеврона “Кривбасу”. Чому - пояснює лист, з яким до художника звернулися замовники. Його Андрій Єрмоленко цитує на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

“Доброго дня!

Я голова федерації регбі Кривого Рогу, звертаюсь до Вас, як до творця шеврона "Кривбас" з проханням створити нам логотип на основі даного шеврона.

Чому саме на основі шеврона «Кривбас» можу пояснити: коли розпочалась війна зразу сім гравців та тренер відправились на схід захищати країну,а ті що залишились в місті – створили волонтерський рух на базі нашого клубу, троє гравців по цей день стоять в Мар’янці.

Ми єдиний спортивний клуб чи федерація в місті, що проявили свою чітку позицію. І хотіли би, щоб символ міста, Козак Ріг – як родоначальник міста та оберіг батальйону Кривбас, був зображений на регбійках наших команд.

Це є важливим для хопців, які пройшли війну. А для дітей, що займаються в наших секціях – це важливий момент у вихованні, бо наша мета полягає в тому, що хай не кожен з них стане професіональним регбістом, але кожен повинен стати гідною людиною та патріотом своєї країни.

Ми можемо на Вас розраховувати?”

Художник відповів патріотам з Кривого Рогу “просто” – потужним за змістом червоно-чорним малюнком логотипа з козаком, який прагне Перемоги.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...