Лавров і його "дебіли", звідки вони беруться: Фотограф з США "злив" вульгарні весільні фото Захарової

Зігмунд Фрейд міг багато б чого сказати, ознайомившись з цими світлинами.

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова була в сказі від "зливу" її весільних фотографій в мережу. Про це російському "Лайфу" розповів американський фотограф, який знімав церемонію 11 років тому в Нью-Йорку, зазначають Патріоти України.

"До недавнего времени фотографии в открытом доступе не появлялись – она не хотела, ведь она политик. Но тут она выложила в сеть одну в день годовщины, тогда и я решил. Она тогда мне сказала, что готова меня съесть с горячим мясом каким-то... не помню точно. Но ее муж сказал: успокойся, ведь это жизнь. Вот и я ей сказал: для политика это важно, ведь народ мало речи интересуют, для них главное, чтобы человек был человеком", - повідомив Микола Комісарів - "успішний фотожурналіст світового рівня".

Фотограф розповів, що йому тоді зателефонували, запросили познімати це весілля:

"Мария тогда была рядовым сотрудником, никакого ажиотажа вокруг неё не было. Мы сперва в консулате пофотографировались с флагом, с документами, потом роспись. После этого пошли по её инициативе в парк гулять. Я им какое-то другое место предлагал, но она сказала, что лучше пойти в парк. Это часть Централ-парка, которая выходит на 91-ю стрит, где русский консулат".

За словами фотографа, під час зйомки дамочка була небагатослівна.

"Очень Маргарет Тэтчер тогда мне напоминала. Я ей еще тогда сказал: "У тебя такая внешность славянская, но ум и сарказм британские". И это ей так понравилось", - згадав спритник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...