З архіву ПУ. "Развратная школьница Маша": Захарову висміяли за безглуздий імідж (фото)

Марія Захарова вирішила, що вона може вдало зіграти роль "дівчинки-школярки", але щось пішло не так...

Марія Захарова. Фото: ТАСС.

Офіційний представник Міністерства закордонних справ Росії Марія Захарова стала об'єктом насмішок і критики в мережі через безглузде фото, на якому вона порівняла себе зі школяркою. Світлиною дипломат РФ поділилася на своїй сторінці в Instagram і прикріпила до неї пост про ностальгію за роками юності, передають Патріоти України 5 вересня 2018 року.

"Ось думаю: може, теж в школу піти? Портфель є, форма, ніби, є. Похизуюся знаннями в якомусь 9-В", - написала вона.

Однак користувачі мережі не оцінили її іронію і прокоментували публікацію коментарями, що висміюють зухвалу поведінку Захарової та неохайний зовнішній вигляд, який вона постійно демонструє на публіці.

"Піди підучися, розуму наберися", "Знову коксу обнюхалася?", "На пенсію, а не в школу", "Я думаю, що навіть в 7-А вже знають про кокаїн і як його вживати. Тому, Маріє, залишайтеся на колишньому місці. Ватне населення потребує піонервожатої", "Аргентинський кокс не відпускає?" - пишуть користувачі.

"Знову обнюхалася?" Захарову висміяли за безглуздий образ

"Знову обнюхалася?" Захарову висміяли за безглуздий образ

"Знову обнюхалася?" Захарову висміяли за безглуздий образ

"Знову обнюхалася?" Захарову висміяли за безглуздий образ

"Знову обнюхалася?" Захарову висміяли за безглуздий образ

На невдале фото речника МЗС РФ відреагував і український політолог Олексій Голобуцький і зробив Захарову об'єктом жорсткого троллінгу.

"Спікер руссоМЗСу Маша Захарова на честь початку навчального року вирішила згадати образ "розпусної школярки". Цікаво, а якщо "вічна діва", охоронниця моралі Мізуліна попалить? "Полетять клаптики по закутках"? Захарова ж ніби як офіційна особа, хоч і Маша!" - написав він.

"Знову обнюхалася?" Захарову висміяли за безглуздий образ

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...