Лазня під носом у ворога: до ворожих позицій лише кількасот метрів (відео)

Лазню, яку побудували українській військові у зоні АТО відвідати можуть усі охочі. Воїни АТО збудували її на передовій, самотужки.

Під носом у ворога наші бійці облаштували лазню

Про це повідомляє "Військове телебачення".

Лазня, як на мене, враховуючи ту обстановку, в якій ми перебуваємо, дуже класна. Ми набрали води, розтопили лазню, лазня нагрілася і будь-хто охочий може зайти і помитися, – розповів військовослужбовець ЗСУ Андрій.

За словами військових, до ворожих позицій від лазні лише кількасот метрів.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...