"Ленточки во всех местах и солдатские каски "под Хохлому" - у мережі висміяли істерію навколо 9 травня в РФ (фото)

Святкування 9 травня в Росії, особливо в останні роки, перетворилося на "балаган".

З нагоди Дня Перемоги 9 травня в Росії з'явилися розписані під "Хохлому" солдатські каски. Відповідне фото розмістив у своєму Twitter російський журналіст Рустем Адагамов, інформують Патріоти України.

"Солдатские каски "под Хохлому" — это пять, конечно", - написав він.

Також він лаконічно відреагував на появу трьох "билинних богатирів" в столиці РФ: "П**дец какой-то в Москве".

Журналіст опублікував фото, зроблені в російській глибинці, де по розбитій сільській дорозі виряджені "солдати" їхали "На Берлін".

"Так отметили 9 Мая в селе Саранпауль в Ханты-Мансийском автономном округе", - прокоментував Адагамов.

У свою чергу журналіст Олексій Плющев в блозі на "Ехо Москви" відзначив, що святкування 9 травня в Росії перетворилося в "балаган".

"В последние годы эстетика празднования Победы массами все больше напоминает Новый Год. Или карнавал. Некоторые скажут — балаган.

Здесь все: и пресловутое "Спасибо деду за Победу", и ленточки на всех местах, и пилотки, часто с гимнастёрками, в которые теперь особенно зачем-то любят наряжать детей. Коляски, задрапированные под танки…

Как-то это в моем мозгу вся эта эстетика никак не вяжется с данью памяти ветеранам и жертвам войны", - написав Плющев.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...