"Любую зарплату надо сравнивать только с качеством труда", - блогер

Нардепи почали свою зарплату порівнювати з мінімальною, але це поганий шлях для порівняння, вважає Співаковський.

Фото: uainfo

Спочатку депутати суттєво підвищили собі зарплату. Майже до 40 000 грн. І тут відразу все почали порівнювати цю їх підвищену зарплату - з мінімальною ..., з середньою по країні ..., з зарплатами депутатів в інших країнах ..., з зарплатами вчителів, лікарів і пенсіями ... Але це помилковий шлях для порівняння. Так пише блогер Володимир Співаковський, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Фейсбук", продовжуючи:

"Любую (!) зарплату надо сравнивать только с качеством труда. У депутатов для этого есть 2 характеристики:

1. Работать полный рабочий день, не прогуливая. Как все в стране.

2. Принимать высококачественные нужные актуальные законы, без жульничества и манипулирования. По которым страна должна не просто жить, а начать путь к процветанию.

И вот... через несколько дней решение о повышении зарплат они решили отменить. Просто испугались возникшего резонанса в обществе.

Теперь они приговаривают: Ну, вот, мы же хотели работать на полую катушку, и законы составлять грамотные.

А теперь за прежнюю мизерную зарплату - разве от нас можно это требовать?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...