​"Люди лишены средств к существованию. Доедаем, доживаем, донашиваем…, - "мер" Горлівки

Нещодавно призначений "рулити" Горлівкою Станіслав Кім, який ще в 2013-2014 рр на Майдані з "Правим сектором" стояв на барикадах, схоже, підтверджує реноме "засланого козачка". А може він готує Майднан по-ДНРівські?
Станіслав Кім

Так новий функціонер «молодої республіки» вже розповідає про відсутність економічної безпеки у "ДНР", чим входить у дисонанс з більшістю своїх колег по російському тероризму, зазначають Патріоти України з посиланням на donbass.ua.

"Люди лишены средств к существованию. Доедаем, доживаем, донашиваем… Заводы стоят, - жаловался он. - Предприниматели, челночники, барыги, пусть они не обижаются, ну это не то. Нам нужна какая-то экономическая безопасность своя, небольшая. А так мы сейчас живем за счет гуманитарки. Заводы я запустить не могу, нужны сертификация, стандартизация, выход на внешний рынок, заказы".

За словами Кіма, головною проблемою економіки "ДНР" є вирізка підприємств на метал і подальше вивезення металобрухту за межі "республіки".

"Заводы пилят на металл: станки, оборудование, балки. Металлолом принимают частники, сейчас мы сними боремся, сколько сможем. Мы не знаем, что они принимают и сколько, - признается "градоначальник". - Они налоги не платят. И мало того, этот металл уходит в Енакиево, а оттуда - в Украину".

Таким чином і в цій біді без «хунти» не обійшлося. Звідси висновок - "бандери" і в цьому винні! Чи не так, панове окупанти?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Криму пролунали вибухи. Бази у Джанкої, навколо Сімферополя, Севастополь знов під ударом. Керченський міст перекритий

вівторок, 30 квітень 2024, 3:25

У ніч на вівторок, за повідомленнями місцевих мешканців, в окупованому Криму, а саме у Сімферополі, Гвардійському та Джанкої пролунали вибухи. Про це зокрема повідомляють російські пабліки у Telegram . Кримський міст, за інформацією окупаційної влад...

Вам будь-який військовий скаже, що волонтер, який привозить десятки FPV, – не менш цінний, ніж піхотинець на позиції, - Віктор Андрусів

понеділок, 29 квітень 2024, 23:33

"Про різницю між участю й індульгенцією. Одна з найбільших проблем нашого часу – це рівняти всіх під одну гребінку. Якщо військовий – то герой, якщо виїхав у Європу – то зрадник. Насправді серед військових купа різних покидьків, які можуть утекти, укра...