"Люди уже смотрят сводку АТО, как прогноз погоды. Причем прогноз погоды для них важнее", - волонтер

В Україні війна стала буденністю, і багато в чому це вина політиків.

Віталій Дейнега. Фото: Факти.

Незважаючи на те, що кількість обстрілів на Донбасі стає дедалі більшою, для українців став важливішим прогноз погоди, ніж зведення АТО, адже в країні вже всі втомилися від війни. Таку думку в прямому ефірі "Обозревателя" висловив волонтер проекту "Повернись живим" Віталій Дейнега, передають Патріоти України.

"Если проанализировать количество обстрелов, то оно растет. Если сравнить октябрь 2015-2016 годов, то в 2015 году за весь октябрь у нас было 750 обстрелов, а в 2016 – 1600. Количество увеличилось существенно. К сожалению, увеличилось и количество обстрелов из тяжелых вооружений", - зазначив він.

Як підкреслив Дейнега, в Україні війна стала буденністю, і багато в чому це вина політиків. "Люди к этому привыкли. Они смотрят сводку АТО, как прогноз погоды. Причем прогноз погоды для них важнее, ведь от этого зависит, какую одежду им нужно будет надеть. Это было ожидаемо, и политики приложили к этому существенные усилия. Чем больше людей в Киеве и Харькове будет волновать война, тем больше людей будут недовольны властью… Все устали от войны, не хотят идти в АТО. Хотят работать на заводе. Крутить свою гайку и получать зарплату, игнорируя растущий курс доллара и возможные последствия от этой войны", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...