"ЛНР" накрила хвиля жорстоких вбивств, – Степова

«Народна міліція ЛНР» ніяк не може стримати зростання злочинності, втрачаючи контроль над ситуацією.

"Народна міліція" не справляється зі  сплеском злочинності. Ілюстрація: Новини UA.

У «ЛНР» жахливий сплеск злочинності піднявся на новий рівень - кожен місяць в «республіці» відбувається близько 750 грабежів, 250 розбоїв з вогнепальною зброєю і близько 150 умисних вбивств з особливою жорстокістю. Про це пише громадська активістка і блогер з Луганська Олена Степова, повідомляють Патріоти України.

Криміногенна ситуація в регіоні продовжує стрімко погіршуватися. При цьому більшу частину вбивств здійснюють саме колишні військові бойових підрозділів «ЛНР», перебуваючи в стані важкого алкогольного сп'яніння, або після вживання наркотиків.

«Народна міліція ЛНР» ніяк не може стримати зростання злочинності, втрачаючи контроль над ситуацією.

На даний момент величезна кількість зброї «гуляє» по окупованому Донбасу і потрапляє до рук осіб, які прагнуть збагатитися за рахунок вбивств, грабежів і мародерства.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...