"Ломать - не строить": Мережу обурив архітектурний вандалізм в Києві (фото)

У центрі Києва розбирають будинок, який входить до переліку пам'яток історичної спадщини місцевого значення міста.

Фотографію демонтажу виклав Олександр Куренівський на сторінці спільноти "Київ, Поділ" у Facebook, передають Патріоти України.

"Вулиця Хорива, 2, розбирання будинку аж кипить", - підписав він. Також він опублікував знімок із видом на будівлю з боку Флорівського монастиря.

Крім того, під постом Дмитро Перов опублікував заяву в поліцію, в яій говориться, що демонтажні роботи ведуться незаконно. "У діях спостерігаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 298 КК України - незаконне руйнування або пошкодження об'єктів культурної спадщини", - йдеться в документі.

"Ну а що ж, ламати не будувати. У нас не цінуються архітектурні пам'ятники", - прокоментувала Любов Олександрівна.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...