"Ломать неправильно сросшуюся кость больно, но без этого не обойтись": Екс-ватажок терористів розчарувався в "русской весне"

Ходаковський констатував, що ватажки терористів три роки тому розраховували на професійну "допомогу", але отримали зовсім не те, на що сподівалися.

"Русская весна" зруйнувала Донбас. Ілюстрація:socportal.info

Опальний ватажок "ДНР" остаточно розчарувався в "російської весни". На своїй сторінці у "ВК" Олександр Ходаковський порівняв найманців з парамедиками, які нібито намагалися врятувати схід України, передають Патріоти України.

"Сейчас некоторые "парамедики", в боях с нами не бывавшие и ответственность на себя не бравшие…, пытаются окончательно поставить на ноги больного, которого мы спасли от потенциальной гибели в тяжелый для всех нас период. Правда, на досаду им мы еще живы и критически поглядываем на их манипуляции”, - пише Ходаковський.

Він констатував, що ватажки терористів три роки тому розраховували на професійну "допомогу", а насправді отримали "чумаків і кашпіровських".

"Видимо, скорая, в которую мы погрузили раненого, ошиблась адресом и завезла его не туда, куда нужно...Господам злым политтехнологам, превратившим русскую весну в балаган, пора бы уже понять, что правильней научить больного ходить, чем все время выносить из-под него утку", - резюмував Ходаковський.

На його думку, "республіці" все ж доведеться змінити раніше обраний курс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...