Ловить сигнали КДБ? У мережі підняли на сміх конфуз Трампа з парасолькою (фото)

Сильний вітер парасольку президента вивернув в інший бік, але він все одно гордо ніс її високо піднятою над головою.

Д.Трамп з вивернутою парасолькою. Фото: Daily Mail

Президент США Дональд Трамп потрапив в курйозну ситуацію після повернення до Вашингтону з Мічигану: від сильного вітру під час виходу з літака його парасольку вивернуло в інший бік, повідомляють Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

Так, на авіабазі Ендрюс йому довелося битися з поривом стихії, коли Трамп спускався по трапу літака. Від потужного вітру його парасолька вивернулася, але американський президент все одно гордо ніс її високо піднятою над головою.

Пориви мало не вирвали парасольку з рук Трампа, а вже на спуску з трапа зламану парасольку забрав один із зустрічаючих його офіцерів. Президент зробив вигляд, що нічого не сталося.

Користувачі соцмереж не впустили можливості пожартувати над президентом Сполучених Штатів через незручну ситуацію і написали, що "навіть природа його не любить". Деякі з них похвалили політика за те, що, незважаючи на шквалистий вітер, його зачіска не постраждала. Також в коментарях припустили, що Трамп таким чином "ловить сигнал КДБ", так як вивернута парасольку зовні нагадує антену.

Раніше президент США Дональд Трамп вже потрапляв у подібні курйозні ситуації. Під час візиту в Західну Вірджинію потрапив під сильний вітер, який розтріпав йому волосся. Кадри з "волоссям Трампа, що втікає" незабаром стали хітом соціальних мереж.

Також, в лютому 2018 року камери журналістів зняли, як сильні пориви вітру оголили скальп президента США Дональда Трампа, піднявши його розчесані пасма прямо в повітря. Конфуз стався, коли глава Білого дому піднімався сходами на борт літака ВПС.
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Послу Залужному доведеться переналаштуватися в Британії, є десятки непростих питань - Клімкін

неділя, 12 травень 2024, 13:14

Дипломат, міністр закордонних справ України у 2014−2019 роках Павло Клімкін в ефірі Radio NV поділився своїми очікуваннями щодо роботи колишнього головнокоманувача ЗСУ, генерала Валерія Залужного послом у Великій Британії, передають Патріоти України. «...

Після роботи ППО: У Бєлгороді обрушився під'їзд 10-поверхівки (відео)

неділя, 12 травень 2024, 12:45

У російському Бєлгороді у неділю, 12 травня, обрушився під'їзд житлової багатоповерхівки. У цей час у місті була оголошена ракетна небезпека, також повідомлялось про роботу ППО, передають Патріоти України. Фото та відео руйнувань публікують місцеві тел...