Луганський координатор «Русской весны» купив квартиру в елітному кварталі Києва, - соцмережі

Екс-міліціонер здав рідне місто ворогу, а тепер непогано влаштувався у столиці.

Дорога іномарка колишнього міліціонера з Луганська. Фото: соцмережі.

Генерал-майор міліції Євген Польськой напередодні професійного свята вирішив зробити собі подарунок - нову квартиру в Новопечерських Липках. Євген Миколайович оселився в цьому районі не випадково, тепер він нарешті возз'єднався зі своїми подільниками. У цьому елітному київському кварталі вже давно володіють квадратними метрами Єфремов, Пристюк, Голенко та інші "друзі" терористів "ЛНР". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє журналіст Всеволод Філімоненко, передають Патріоти України.

В марте 2014-го, Польской ушел в отставку по собственному желанию, так как был "достойным офицером" и посчитал аморальным продолжать координировать подготовку "Русской весны" прямо из кабинета начальника Луганского областного УМВД. На фото: Польской со своим водителем покупает квартиру в Новопечерских Липках. В отдел продаж приехали заключал сделку. Этому водиле, Польской после сдачи Луганска российским добровольцам, сразу купил квартиру в Крыму и перевез его туда вместе с семьей, а у самого Польского там уже был домик, чуть меньше Межигорья. Также на фото Мерседес Польского.

Продолжаем следить за ходом этой сделки и скоро узнаем более точные данные о покупке, вот тогда и отправимся поздравить с новосельем. Придем с кошкой, камерами и ветеранами АТО, преимущественно луганского присхождения. Ребят как раз государство кинуло на жильё и им срочно нужно куда-то заселиться со своими семьями, которые по милость Польского и ко остались без дома и малой родины.

P.S.
У Польского и Саши Герасименко (кошелек Польского, его зам) на двоих гостиница в Дубае. В общем, жирный клиент.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Величезна територія, до якої українці тепер дістають": У Скабеєвої та її "експертів" паніка після рішення США поставити Україні ATACMS (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Новина про довгоочікуване рішення США поставити Україні далекобійні ракети MGM-140 ATACMS викликала справжню паніку у російської пропагандистки Ольги Скабеєвої та її міньйонів. Про це свідчить оприлюднений у соцмережах уривок однієї з її програм, перед...

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...