"Луценко устроил шоу с задержанием Сухомлина, а Юра Енакиевский уже в Монте-Карло" - Сергій Лещенко

"Шкода, на тему зради навколо справи Іванющенка не буде ніяких прес-конференцій Луценка", - підкреслив журналіст.

Юрій Іванющенко. Фото:uainside.infoНародний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Сергій Лещенко розкритикував затримання екс-заступника міністра економічного розвитку Сухомлина, зазначивши, що Юрій Луценко "влаштовує шоу". Про це Лещенко написав у своєму Facebook, зазначають Патріоти України.

Як пише журналіст, цією операцією Луценко показав свою ефективність, тому що замість арешту одіозного екс-чиновника часів Віктора Януковича Юрія Бойка, лідера "Опозиційного блоку", або ж арешту Юрія Іванющенка, ГПУ займається арештом Сухомлина, адже і Сухомлин, і Бойко, є фігурантами справи по зрідженому газу Курченка.

"А тим часом Юра Єнакіївський вже в Монте-Карло. В інстаграмі його дочка запостила знімок, підписавши "Morning workout with dad". Шкода, на тему зради навколо справи Іванющенка не буде ніяких прес-конференцій Луценка", - підкреслює Лещенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...