Львівський бронетанковий завод приховує результати випробувань бронетехніки, яка доставлена ЗСУ - Тимчук

Неофіційні результати випробування бронемашини "Дозор-Б" показали невідповідність товщини металу, з якого виготовлені крила корпусу, пошкодження люків бійниць після термообробки,та порушення технологічних процесів зварювання.

Бронемашина "Дозор-Б". Фото:inforesist.org

За повідомленнями львівського бронетанкового заводу, бронемашина "Дозор-Б" вже два рази пройшла випробування по обстрілу корпусу. Але офіційного висновку за результатами випробувань досі так і не надано. Цю інформацію на своїй сторінці Facebook опублікував нардеп, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

Нардеп додав, що його депутатські звернення щодо надання випробувальних висновків наполегливо ігноруються керівництвом заводу. Незрозумілим чином, не вдається знайти і дані представника замовника №4762, немає акту про те, що техніка прийнята, незважаючи на те, що вже 10 бронемашин доставлені в війська.

Тимчук стверджує: "Я знову адресував в прийомку депутатське звернення з проханням надати необхідну інформацію щодо бронетехніки. Сподіваюся цього разу отримати задовільну відповідь."

Своє занепокоєння Тимчук обґрунтовує тим, що за інформацією конфіденційних джерел випробувана бронемашина не витримала тестування. Неофіційні результати показали невідповідність товщини металу, з якого виготовлені крила корпусу, пошкодження люків бійниць після термообробки, а також виявлено порушення технологічних процесів зварювання.

Депутат підкреслив: "За неофіційними даними ми володіємо негативними результатами випробувань, тому з нетерпінням очікуємо офіційних результатів".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

​І знову про свободу слова

вівторок, 30 квітень 2024, 15:52

Після включення Держдепом США питання свободи слова до проблемних в Україні – спостерігаємо якусь нездорову реакцію владних кіл. . То «прокинулись» і надіслали до Ради Європи заяву про обмеження цілої низки прав через запровадження воєнного стану. П...

"Це не має сенсу, тому що...": Луцький нардеп Палиця розповів, чому не ходить на засідання у Раду

вівторок, 30 квітень 2024, 14:00

Луцький депутат Ігор Палиця заявив, що не ходить на засідання у Раду, бо не хоче знаходитись під одним дахом з представниками колишньої ОПЗЖ. Про це повідомили журналісти Bihus.іnfo, передають Патріоти України. "У розпал війни сесійна зала Верховної Ра...