Листи надіслали 56 "е-декларантам": Волонтери розповіли, хто з заможних посадовців погодився допомогти армії

Як виявилося, допомогу надало лише троє можновладців.

Ілюстрація:vin.gov.ua

2 місяці тому волонтери фонду "Повернись живим" написали перші 10 листів до найзаможніших посадовців, у яких запропонували їм спрямувати частину показаних в е-деклараціях статків на потреби армії. Про це повідомляють представники фонду у Facebook, зазначають Патріоти України.

"На сьогодні листи надіслано 56 "е-декларантам", серед яких найбагатші депутати різних фракцій і груп, міністри, мери міст, очільники обладміністрацій, прокурори та навіть судді. Крім того наші звернення отримали 10 депутатів-майданівців, до яких ми вирішили звернутися у третю річницю Революції Гідності", - зазначається у повідомленні.

Також волонтери констатують, що лише 11 із 56 отримувачів "листів щастя", надіслали їм відповіді, хоча відповідно до Закону "Про звернення громадян" вони мали відповісти протягом місяця з дня отримання листа. У свою чергу надали допомогу лише троє із них.

А саме: Голова Дніпропетровської ОДА Валентин Різниченко (передав тепловізор «Народному тилу»), депутат ВРУ Ганна Гопко (зазначила у листі, що перерахувала кошти на рахунок «Повернись живим» і Старший слідчий департаменту спеціальних розслідувань ГПУ Юрій Кривобок (допоміг у придбанні для проекту “Броня” 60-ти планшетів SamsungGalaxy Tab3 із додатковими картами пам'яті).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Васал їде до сюзерена випрошувати додаткову допомогу": Дипломат Чалий - про візит Путіна до Китаю

четвер, 25 квітень 2024, 23:17

Валерій Чалий, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України у США, вважає, що Путін збирається до Пекіну не тільки, щоб нарешті хоч кудись поїхати, де б його не арештували, а й буде випрошувати додаткову допомогу, передають Патріоти України. "Пут...

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...