"Плачемо від радості": Волонтери розповіли про 90-річну українку, яка подарувала $10 тис. армії

Бабуся-патріотка зізналася, що дуже хоче допомогти нашим військовим перемогти.
Прості люди не перестають допомогати армії. Фото: Фейсбук.

Жителька західної України перерахувала фонду "Повернись живим" для допомоги армії 10 тисяч доларів. Жінка, якій понад 90 років, таким чином вирішила допомогти виграти війну. Фото й ім’я благодійниці "Повернись живим" опублікувати не може, повідомили на сторінці фонду у Facebook, передають Патріоти України.

"Ми пишемо цей пост і плачемо. Плачемо від радості. І справа не у величезному переказі. Справа у тому, що в свій вік "за 90" жінка каже: "Дуже хочу допомогти виграти війну. Ви за мене не хвилюйтеся – гроші на ліки собі лишила!" - написали у фонді.

У "Повернись живим" зазначили, що перераховані кошти вони витратять на допомогу бригадам, чиї пункти постійної дислокації (ППД) розташовані в Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...