"Плачемо від радості": Волонтери розповіли про 90-річну українку, яка подарувала $10 тис. армії

Бабуся-патріотка зізналася, що дуже хоче допомогти нашим військовим перемогти.
Прості люди не перестають допомогати армії. Фото: Фейсбук.

Жителька західної України перерахувала фонду "Повернись живим" для допомоги армії 10 тисяч доларів. Жінка, якій понад 90 років, таким чином вирішила допомогти виграти війну. Фото й ім’я благодійниці "Повернись живим" опублікувати не може, повідомили на сторінці фонду у Facebook, передають Патріоти України.

"Ми пишемо цей пост і плачемо. Плачемо від радості. І справа не у величезному переказі. Справа у тому, що в свій вік "за 90" жінка каже: "Дуже хочу допомогти виграти війну. Ви за мене не хвилюйтеся – гроші на ліки собі лишила!" - написали у фонді.

У "Повернись живим" зазначили, що перераховані кошти вони витратять на допомогу бригадам, чиї пункти постійної дислокації (ППД) розташовані в Івано-Франківській, Львівській, Волинській та Закарпатській областях.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...