"Мы что - изгои?!": Російські ЗМІ обурені тим, що білоруси не воюють разом з "братами" у Сирії

Росіяни вважають, що білоруська авіація також має бомбити сирійських повстанців.

Білоруські льотчики. Фото: gursesintour.com.

Журналіст російської газети «Сегодня» Олексій Арцах, на свій подив, не знайшов у путінської Росії військових союзників і змушений був визнати, що його країна перетворилася на світового ізгоя, передають Патріоти України.

«Почему мы опять оказались в роли политических изгоев, и кроме самого Асада и курдов нас никто не поддержал? Ответ не так сложен, как кажется на первый взгляд. Мы просто, как всегда, действуем на эмоциях, без четкого плана с ясной целью и финалом.

Но не будем расплываться мыслью по древу, зададим себе вопрос, а есть ли у нас в мире союзники для борьбы в Сирии? Оказалось, что нет. Нас никто не поддержал на деле — Китай и Индия, как всегда, нейтральны, Западная Европа — под пятой НАТО, Латинская Америка — далеко, в Африке — свои проблемы, а у таких наших друзей, как острова Того, просто нет армии», - пише журналіст.

«Ежегодно мы проводим с белорусами масштабные учения с привлечением тысяч военнослужащих и сотен единиц боевой техники, совершаем многокилометровые марши в пустынях, десантируемся на крайнем севере. Зачем?

Вопрос повис в воздухе. Так почему же на нашей авиабазе в Хмеймиме до сих пор не квартирует пара звеньев истребителей белорусских ВВС с нашей совместной базы в Барановичах? Ведь мы так чудесно интегрировались, экипажи прекрасно знают друг друга, не раз выполняли совместные учебные задачи. Не пора ли Лукашенко не на словах, а на деле показать братскую любовь двух славянских народов?», - запропонував російський журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...