"Мы можем материть депутатов, ругать Порошенко, злиться на тарифы и еще х...р знает шо. Алэ. Наш враг - воооон с той стороны поля", - боєць АТО

Війна закінчиться, коли через неї пройдуть всі. Ну, всі з тих, хто взагалі в принципі хоче жити в Україні, а не "на Малоросії".

Мартін Брест. Фото: "Фейсбук".

"Я очень хочу, чтоб война закончилась. Я даже вот стараюсь в деталях представить начало войны и ее конец. Война началась, когда первый окурок Мальборо российского солдата упал в пыль Крыма под одной из наших военных частей", - написав боєць АТО Мартін Брест на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Война закончится, когда окурок таки красных Прилук упадет на пляж Коктебеля. Да? Или нет? Или война началась, когда первый из наших сказал себе: "Мля. Это война". И потянул по коридору, крашеному совковой коричневой краской, ленты к пкму разматывать.

Война закончится, когда через нее пройдут все. Ну, все из тех, кто вообще в принципе хочет жить в Украине, а не "на Малороссии". Армия об этом знает. Каждый человек, которому повезло попасть на передок - это знает. Мы можем материть депутатов, ругать Порошенко, злиться на тарифы и еще х...р знает шо. Алэ. Наш враг - воооон с той стороны поля, в зеленке. Или они - или мы. Я ставлю на нас.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...