“Мы не виноваты абсолютно”: Сотник показав страусину реакцію росіян на питання, хто винен у трагедії МН17 (відео)

Москвичі категорично не розуміють, чому їх звинувачують у вбивстві майже трьох сотень мирних людей і не погоджуються з висновками іноземних експертів, наполягаючи на якомусь іншому розслідуванні.

Саша Сотник. Фото: скріншот з відео.

Російський журналіст Саша Сотник провів опитування москвичів після оприлюднення доповіді про причини трагедії рейсу Мн17 в Донбасі влітку 2014 року. Тільки одна людина погодилася з тим, що Кремль і росіяни повинні відповісти за всі злочини, до яких причетні. Решта категорично відмовилися визнавати свою країну винною в аварії малайзійського лайнера. Відео опитування опубліковано в Youtube, передають Патріоти України.

“Мы не виноваты здесь абсолютно”, “И допинг мы принимаем! Мы виноваты везде. Мы не виноваты”, “Жмут они Россию по всем параметрам“, “Нести ответственность должны только после доказательств определенных. А если кто-то что-то ляпнул. Я ей не верю группе. Это все предвзято”, - в один голос завили москвичі.

Журналіст Саша Сотник зауважив, що жителі російської столиці обрали зручну позицію страуса. Вони не хочуть відповідати за вчинки влади, яка знищує і бомбить. “Им не приходит в голову простейшая вещь: это не власть должна спрашивать, а вы - власть. Это вы должны задавать ей самые неудобные вопросы...

Потому-то вы и виновны как соучастники. Если вы - подлые и трусливые молчуны, тогда приготовьтесь к тому, что вас будут мочить все подряд: от рядового "мента" - до плешивого хозяина Кремля. А потом, когда он "наделает делов", опять "не спрашивая у вас", приготовьтесь огрести по полной программе уже от всего мира”, - написав Сотник в соцмережі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...