"Мы в ответ молчать не будем. Варвары понимают только силу" - Кабакаєв про "режим тиші" на Донбасі

Домовленості діють, коли країни цивілізовані, а ми спостерігаємо кожен раз терористичні акти, проникнення ДРГ, перекидання техніки до передових позицій, обстріли з метою дочекатися відповіді і потім вереску, що Україна не дотримується договору.

Терористи не бажають дотримуватися "режиму тиші". Ілюстрація:http://ukranews.com

Семен Кабакаєв, який є координатором групи "Стоп терор", повідомив, що уже в перший день оголошеного напередодні перемир’я через дії проросійських бойовиків було зірвано так званий "режим тиші", оскільки щогодини бойовики здійснювали інтенсивні обстріли. Про це активіст написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Прошли сутки. Договорённости сорваны, обстрелы ведутся каждый час. Террористы и кадровые военные из РФ обстреливают наши позиции из танков, минометов, гранатометов и стрелкового оружия.

Держать в напряжении всю линию фронта в стиле Штаба ВСРФ, этим они показывают свою значимость. Также это очередное показательное действие, что нужно идти на уступки, иначе Украина будет и дальше находиться под обстрелами.

Договорённости действуют, когда страны цивилизованны, а мы наблюдаем каждый раз террористические акты, проникновение ДРГ, переброску техники к передовым позициям, обстрелы с целью дождаться ответки и потом кричать, что Украина не придерживается договора.

Будете получать каждый раз по зубам, будете нести потери и терять свои роты и взводы, как только перейдёте черту. Мы в ответ молчать не будем.

За время проведения АТО не прошло и дня, когда противник придерживался бы договорённости. Может пора применить другие методы переговоров, как на международной арене так и на внутренней? Варвары понимают только силу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...

Бійці ССО показали, як HIMARS знищив російську САУ "Гіацинт" (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 6:15

Росіяни встигли зробити лиш кілька пострілів з цієї гармати, перед тим, як українці ліквідували ворожу САУ. Українські захисники виявили ворожу гармату Гіацинт на окупованій частині півдня країни та завдали по ній удару з комплексу HIMARS. Про це повід...