"Маленькая, злобная, смазливая прокурорша поднимает градус маразма до накала" - Невзоров про Поклонську

Публіцист наголосив, що ситуація, яка склалася в РФ щодо фільму "Матильда" про любовний зв'язок імператора Миколи ІІ - прекрасний привід для підняття антиклерикальних настроїв.

Олександр Невзоров. Фото:скрін відео

Експертиза фільму "Матильда" російського режисера Олексія Учителя і звинувачення автора в образі почуттів віруючих - прекрасний привід "підняти градус" антиклерикальних настроїв в Росії; подібного "маразму" має бути якомога більше. Таку думку Обозревателю висловив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання, як він розцінює ситуацію, що склалася навколо фільму про любовний зв'язок імператора Миколи II, визнаного Російською православною церквою мучеником, публіцист сказав: "Очень хорошо расцениваю, потому что я за то, чтобы градус маразма поднять до накала".

"Публика тупа, и до тех пор, пока одиночные интеллектуалы объясняют весь ужас и весь злобный потенциал религии, этим интеллектуалам не верят. Этой публике надо прочувствовать на себе", - додав він.

Невзоров зауважив, що дотримується такої позиції і щодо Ісаакіївського собору в Санкт-Петербурзі, який планують передати РПЦ. "Я бы еще пять штук отдал, только чтоб еще поднять градус антиклерикальных настроений", - заявив він.

"Что касается фильма, я сам смотреть не буду – мне он глубоко безразличен, потому что мне глубоко безразличен Николай II – Николай Кровавый. Мне совершенно безразлично, сколько именно фрикций он уделял одной балерине или другой балерине", - заявив публіцист.

У той же час він переконаний, що ситуація корисна сама по собі: "Пусть люди увидят, пусть все прочувствуют на себе, что несколько фанатиков – злобных и упертых – свои собственные представления о прекрасном, свое собственное хобби готовы сделать законом для 140 миллионов".

"Замечательно, что это происходит. Замечательно, что мы видим это православие в действии. Это касается и всего остального. Поэтому я за такие ситуации. Если бы я писал сценарий крушения РПЦ в России, у меня обязательно была бы героиня – Низкопоклонская – маленькая, злобная, смазливая прокурорша", - резюмував Невзоров.

Як відомо, депутат Держдуми РФ Наталія Поклонська направила в Генпрокуратуру РФ експертний висновок щодо фільму "Матильда", в якому автор звинувачується в образі почуттів віруючих.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 3 травня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:05

Ще один випуск огляду ситуації в зоні бойових дій. Також приділив наприкінці увагу питанню формування групи військ "Північ" та її загрози Харкову. Особливо хочу звернути вашу увагу на те, що завтра хочу записати відео у форматі відповідей на ваші пит...

Офіс президента відмовив 12-і бригаді «Азов» та її командиру Денису Прокопенко у створенні петиції щодо розблокування допомоги від США для «Азову» - Бутусов

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:52

Петицію про розблокування надання зброї та допомоги 12-ій бригаді спеціального призначення «Азов» з боку США відхилено. . Джерело