Ще не весна, а вже загострення: Поклонська розповіла про свої плани погуляти по Києву

Зрадниця українського народу звинуватила «таємничі сили» в тому, що вони за допомогою України хочуть нашкодити Росії.

Наталія Поклонська. Фото: ТАСС.

Депутат нелегітимної Держдуми РФ від анексованого Криму Наталія Поклонська сподівається прогулятися по Києву. Про це вона заявила інтерв'ю російському виданню, передають Патріоти України.

Так, Поклонська звинуватила «таємничі сили» в тому, що вони за допомогою України хочуть нашкодити Росії і повідомила про бажання прогулятися по Києву:
«Я дуже сподіваюся, що ми будемо, як і раніше, гуляти по Хрещатику, на Андріївському узвозі, ходити в Києво-Печерську лавру». При цьому вона висловила надію, що українці незабаром почнуть їздити в окупований Крим.


Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...

В Ірані репера Томаджу Салехі, який підтримує Україну, засудили до смертної кари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:40

Влада Ірану, яка раніше засудила до смертної кари українського ведучого, винесла смертний вирок реперу Томаджу Салехі. Покарання виконавець отримав через участь в антиурядових протестах 2022-2023 років. Як пише Reuters, репера визнали винним у "поширен...