"Мало хто розуміє, як це, коли ти сидиш впродовж двох місяців у приміщенні, за 6 метрів чи 8 метрів від тебе сонечко, світло, трава зелена, а ти не можеш туди вийти" - "кіборг"

На війні має бути все гуртом та за розкладом, інакше не можна. Але той, хто там не був цього не зрозуміє.

Мужні воїни АТОВійна на Донбасі – це передусім боротьба з самим собою. Таку думку в інтерв’ю "Радіо Свобода" висловив колишній захисник Донецького аеропорту, політолог, кандидат історичних наук, доцент Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Кирило Недря, інформують Патріоти України.

За його словами, бійцям часто доводиться жити в антигуманних і психологічно складних умовах.

"Мало хто розуміє, як це, коли ти сидиш впродовж двох місяців у приміщенні, за 6 метрів чи 8 метрів від тебе сонечко, світло, трава зелена, а ти не можеш туди вийти. Не можеш і все. Чи як стало холодно, то тобі треба перебороти себе у цьому холоді. Мало людей, я думаю, відчували, що таке, коли ти не можеш зігрітися. У тебе є у що переодягтися, але воно вологе, воно не висихає, і воно дуже холодне. І ти переодягаєшся в холодне, в сире – тобі знов холодно", – розповів він.

Він зазначив, що допомагали вистояти й пережити це банальні та прості речі.

"І знаєте, що допомагало? Абсолютно людські речі, наприклад, обід за розкладом. Наприклад, у нас було обов’язкове правило, що б не було – бій, війна – не війна, не важливо, що, – на обід мало бути гаряче обов’язково. І воно було", – розповів Недря.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...

Навпроти домашньої церкви спікера Джонсона з'явився великий рекламний щит із фото зруйнованої баптистської церкви в Бердянську, - політтехнолог Голобуцький

четвер, 25 квітень 2024, 0:00

"Тепер і The Financial Times підтвердила, що саме євангельські християни допомогли переконати спікера Джонсона розблокувати допомогу Україні: в останній тиждень лютого навпроти домашньої церкви Майка Джонсона в Бентоні, Луїзіана, з'явився великий рекла...