"Малоросія-гейт" - це піар-хід для російського споживача, - Антон Геращенко

​Ультраправі критикують Путіна за те, що не приєднав окупований Донбас. Тому Кремль розробив план з ребрендингу проекту "Ново-Малоросії".

Як повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ, про це на своїй сторінці в Facebook написав народний депутат від НФ Антон Геращенко.

"18 березня 2018 року, в Росії відбудуться чергові вибори Президента. Головний кандидат від влади загальновідомий - це Володимир Путін. Будуть і інші - Олексій Навальний, може Гіркін. Якщо доживе, звичайно.

Очевидно, що тема майбутнього Українського Донбасу, окупованого в результаті російської агресії, буде однією з головних тем виборчої компанії.

Гіркін і інші ультраправі російські маргінальні діячі, публічно й агресивно, критикують Путіна за те, що він не завершив повний розгром української хунти і не приєднав до Росії частину окупованого Донбасу на правах ще одного суб'єкта Федерації, як Крим.

Передбачаючи це, політтехнологи Кремля розробили план з ребрендингу проекту "Ново-Малоросії", який сьогодні й озвучив собачка-говорун Захарченко-Шариков.

Ніякої іншої підоснови в цій безглуздій заяві, крім початку чергової піар-кампанії з одурманення свідомості нещасних росіян перед президентськими виборами, немає. І Крим, і Донбас - це Україна", - написав Геращенко.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...