Маріупольський напрямок: Росіяни намагалися зірвати концерт "Океану Ельзи" бомбардуванням з безпілотників

"Однак поліція Донеччини в черговий раз довела свою підготовленість, організованість та готовність захищати, забезпечити безпеку наших українських громадян" - повідомив голова поліції області Аброськін.

Концерт "ОЕ" в Маріуполі. Фото: Facebook

Під час концерту групи "Океан Ельзи" в Маріуполі, на який прийшли 30 тисяч глядачів, за кілька десятків кілометрів від міста бойовики скидали на позиції сил антитерористичної операції (АТО) запалювальні гранати. Про це в середу, 18 травня, написав у своєму Facebook глава поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін, інформують Патріоти України.

"Війна не припинялася ні на хвилину під час виступу артистів. За кілька десятків кілометрів від Маріуполя безпілотники бойовиків "ДНР" скидали запалювальні гранати", - розповів Аброськін. Він також подякував особовому складу поліції Донецької області, підрозділам Національноі гвардії, СБУ та ЗСУ за відмінно виконану роботу.

"Публічний порядок під час концерту "Океан Ельзи" був забезпечений на всі 100%. До 30 тисяч глядачів. Ми це зробили. Поліція Донеччини в черговий раз довела свою підготовленість, організованість та готовність захищати, забезпечити безпеку наших українських громадян", - зазначив глава поліції Донеччини.

"Концерт "Океану Ельзи" в Маріуполі, в зоні АТО, це вже історія. Декілька годин мирного життя для нашого прифронтового міста посеред війни. Ми впорались. Вдячний кожному. Слава Україні!" - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....