Маша Лаврова вкинула фейк про "стрімкий наступ" ЗСУ під Маріуполем

На думку спікера МЗС РФ, саме із цією метою в Україні ввели воєнний стан.

Марія Захарова. Фото: скріншот з відео.

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова на сьогоднішньому брифінгу озвучила нову кремлівську брехню про те, що ЗСУ "найближчим часом" готують наступ в Приазов'ї для виходу до кордону з Росією. Слова спікера зовнішньополітичного відомства країни-окупанта цитує пропагандистський ресурс ТАСС, передають Патріоти України.
"Київ має намір влаштувати збройну провокацію на лінії зіткнення, щоб, скориставшись введенням, в тому числі в Донецькій і Луганській областях, режиму воєнного стану, організувати стрімкий наступ", - заявила вона.
На думку Захарової, це станеться на маріупольському напрямку з метою "захоплення" території Приазов'я і виходу на кордон з Росією. Речник МЗС РФ раніше неодноразово була помічена на вкиданні дезінформації подібного роду. На початку грудня вона стверджувала, що ЗСУ "готуються застосувати хімзброю".

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...

У Пентагоні розповіли про далекобійну зброю, яка "не спрацювала" в Україні

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:03

Одне з видів далекобійного озброєння, яке США передали Україні в рамках військової допомоги, виявилося неефективним. Про це повідомив заступник міністра оборони США із закупівель та забезпечення Білл ЛаПланте, повідомляють Патріоти України з посиланням...