Масовий психоз. У мережі згадали, як ховали Кім Чен Іра (відео)

Північна Корея гірко побивалася за своїм померлим диктатором.

Скрін відео

Чотири роки тому помер колишній лідер Північної Кореї Кім Чен Ір, у зв'язку з цим в соцмережах спливло відео того, що корейці оплакували главу своєї держави. Відео на своїй сторінці в Facebook виклав російський блогер Рустем Адагамов, зазначають Патріоти України.

"Уже чотири роки з нами немає дорогого товариша Кім Чен Іра. Але пам'ять про нього і тих скорботних грудневих днях понині жива в наших серцях!", - іронічно прокоментував відео блогер.

Уже четыре года с нами нет дорогого товарища Ким Чен Ира. Но память о нем и тех скорбных декабрьских днях поныне жива в наших сердцах!
Опубліковано Рустемом Адагамовим 9 січня 2016 р.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

США призупинили постачання боєприпасів Ізраїлю - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 22:39

Минулого тижня адміністрація Байдена призупинила постачання боєприпасів, виготовлених у США, до Ізраїлю. Про це повідомляє Axios із посиланням на двох ізраїльських чиновників, передають Патріоти України. Зазначається, що США зупинили постачання зброї і...

Спланована стратегія: Полковник ЗСУ пояснив, чому росіяни тероризують Одесу і Харків

неділя, 5 травень 2024, 21:43

Систематичні обстріли Харкова та Одеси – це виконання не військових, а інформаційно-психологічних задач. Як пояснив в коментарі 24 каналу воєнний оглядач Роман Світан, агресор намагається тиснути на українське суспільство, аби так примусити країну до к...