"Матарыло отъел хлебало шо аж глаз вылез наружу": У мережі висміяли бойовика, який погладшав після замаху (фото)

Росіянин Арсеній Павлов явно знаходиться у поганій фізичній формі.

Моторола після замаху. Фото: соцмережі

Користувачі соціальних мереж висміюють фотографію, на якій бойовик Арсеній Павлов, відомий під прізвиськом Моторола, постає в явно поганій фізичній формі. Фото зроблено, ймовірно, незабаром після замаху, який було скоєно 24 червня в окупованому Донецьку, зазначають Патріоти України.

Бойовик демонструє явний надлишок ваги. "Вагітний одноокий Моторола, - пише користувач Twitter Михайло Голуб. "Тепер Моторола лише односімковий кінгсайз," - іронізує інший користувач мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...

Колись росія жахнеться своїх втрат: "Из сотни бойцов - 10 сбежало, остальные погибли", - полонений загарбник про свій підрозділ та про себе (відео)

середа, 24 квітень 2024, 6:15

Гурянов Євген родом з Курганської області. На війну росіянину порадили піти люди з органів опіки. Пообіцяли сина до інтернату не забирати. Росіянин у полон потрапив випадково. Каже, взагалі йшов до своїх, а знайшов українських бійців. Найбільше на тере...