Мережа зачарована цілунком Моніки Беллуччі (фото)

Щасливчиком став Алекс Лутс.

Фото: infokava.com70-й Каннський кінофестиваль 2017 вже зустрів своїх гостей. У Палаці фестивалів і конгресів відбулася церемонія, яка є початком 11-денного кіномарафону, розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Моніка Беллуччі стала ведучою церемонії. І в перший же день здивувала всіх гостей церемонії. Про її вчинок під час Канн 2017 пишуть усі ЗМІ.

А здивувала Моніка Беллуччі всіх пристрасним цілунком на сцені. Вона вирішила поцілувати свого колегу по сцені, французького коміка Алекса Лутса.



Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сидів за вбивство: У російській школі вчителі відкрили чергову "парту героя"

вівторок, 16 квітень 2024, 21:42

У російській школі в Бєлгородській області відкрили «парту героя» на честь вбитого на війні окупанта Ігоря Маслова. Він раніше був засуджений за жорстоке вбивство. Про це повідомляє телеграм-канал NEXTA Live, передають Патріоти України. У 2020 році Іго...

Експерт розповів, чи можна бюджетно відпочити в Монако

вівторок, 16 квітень 2024, 21:30

"Бюджетно" і "Монако" – це не ті слова, які зазвичай зустрічаються поруч одне з одним, враховуючи, що в крихітному князівстві на Лазурному березі мешкає більше мільярдерів на квадратний метр, ніж деінде ще у світі. Проте в цьому місці, повному грошей, ...