"Дай мільйон, дай мільйон": Ніжний поцілунок Яценюка та Юнкера підірвав інтернет (фото)

"Взагалі-то, коли Байден говорив Яценюку "увійти в Європу" , він, мабуть, вкладав у ці слова трохи інший сенс...", - пишуть користувачі.

Знімок підірвав соцмережі. Фото: ЖЖФотографія поцілунку голови Європейської комісії Жан-Клода Юнкера та прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка підірвала соцмережі. Знімок, зроблений перед початком зустрічі, на якій обговорювалися відносини України з Європейським Союзом у штаб-квартирі ЄС у Брюсселі 7 грудня, назвали "фото дня" і навіть придумали до нього дотепні підписи, повідомляють Патріоти України.

"Взагалі-то, коли Байден говорив Яценюку "увійти в Європу" , він, мабуть, вкладав у ці слова трохи інший сенс...", "Забирай меня скорей, увози за сто морей и целуй меня везде заработал я уже", "Цьома" в лоб, так "цьома" в лоб", "Юнкер, кста, той ще пустун походу", - пишуть користувачі під фотографією.


Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...