Щоб йти наперекір президенту: "Народний фронт" підіграє Гройсману, тому що той знайшов з ними контакт - ЗМІ

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зав'язав тісну співпрацю з деякими з лідерів фракції "Народний фронт" і, можливо, очолить їхню партію на майбутніх виборах.

Володимир Гройсман. Фото:ukranews.com

Про це Апострофу розповіли власні джерела, зазначають Патріоти України.

Співрозмовники уточнюють, що перенесення звіту уряду в парламенті стало можливим завдяки спікеру Верховної Ради, Андрію Парубію, з яким у Гройсмана особливо щільне співробітництво. Звіт був перенесений на кінець липня, через від'їзд у відрядження в США глави комітету ВР з питань економічної політики, "фронтовика" Андрія Іванчука (на його комітеті повинні були заслухати звіт Кабміну).

"Гройсман посилився за рахунок "Народного фронту", Парубій по суті відправив у відрядження в Штати Іванчука з формальних причин, чого у пленарні тижні зазвичай не робить, щоб Гройсман не звітував перед Радою", - повідомило виданню інформоване джерело. Втім, сам Іванчук ці чутки заперечує.

Тим часом інший народний депутат розповів, що зараз "Народний фронт" готовий робити багато що, аби йти наперекір президенту.

"Вони бачать Гройсмана хедлайнером своєї політичної сили. [Арсеній] Яценюк навряд чи буде першим номером і взагалі [навряд чи буде] балотуватися, він і так зберігає великий вплив на багато процесів. А "Народний фронт" підіграє Гройсману, тому що той знайшов з ними контакт", - говорить співрозмовник.

У той же час, джерело сумнівається, що прем'єр готовий об'єднуватися з усім "Народним фронтом", через низькі рейтинги цієї політичної сили. Але союз з окремими його представниками (зокрема, мова йде про Парубія) цілком можливий.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...