Метали дротики у фото: У Росії "вата" влаштувала шалену "розправу" над лідерами Заходу (відео)

"Вона на нашого Путіна поклала око!" - припускають мешканки Краснодара.

В одному з дворів російського Краснодара місцеві жителі влаштували специфічний "атракціон": кидання дротиків в фотографії лідерів західних країн одночасно з обговоренням пліток про їхнє особисте життя, повідомляють Патріоти України. Відео "розваги" опубліковано на Twitter сторінці "Чокнутый горнист".

На ньому можна побачити, як якийсь хлопець кидає дротики в фотографію президента США Дональда Трампа, прикріплену до поля для гри в "Дартс". Нижче розташовані також фото прем'єр-міністра Великобританії Терези Мей і президента Франції Еммануеля Макрона.

Група жінок, які стоять поруч в футболках "Тільки Путін" при цьому активно обговорює різні плітки, що відносяться до особистого життя лідерів США і Франції. Їх хвилює те, що Трамп, на їхню думку, "з незрозумілими повіями не може розібратися", а Макрон одружений на своїй колишній шкільній вчительці.

Відносно Терези Мей, мабуть, через брак відповідних даних, отриманих зі ЗМІ, жінкам доводиться вдаватися до власних здогадів: "Вона на нашого Путіна поклала око!" - припускають вони. Правда, шансів у прем'єра Великобританії в боротьбі за президента РФ мало, вважають мешканки Краснодара.

"Будинок обдертий, обшарпаний, мабуть гуртожиток, а живуть добре, пенсію Путін платить, краще б прибралися у дворі, більше користі", "Експерти по повіям, нарядам і психічних відхилень з партії "Молоді загони Путіна "," Давай одружимося "невошедшіе" , - сміються над відео в коментарях.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

По поводу 50-ти тысячной группировки наступающей на Харьков… - Злий Одесит

неділя, 12 травень 2024, 10:00

Пожалуйста, не несите чушь в массы! 50 тысяч – это общая численность ГВ «Север»! А если быть точнее, то почти 53 тысячи с общим количеством техники в виде:. Танки – 400;. ББМ – 1 000;. Ствольная артиллерия – 1 000;. РСЗО – более 100. При этом, около 35...

Щодо активізації окупантів на Харківщині, - Злий Одесит

неділя, 12 травень 2024, 9:50

Запитували - відповідаю! . Чергове відео з відповідями на питання читачів. Протягом тижня питання залишали під регулярними відео-оглядами мапи бойових дій і на найцікавіші я відповідаю наприкінці кожного тижня, орієнтовно в суботу. . Зрозуміло, перши...